Put Župića 39
Sinj 21230

cetinaadventure@gmail.com

Javi nam se!

CETINA ADVENTURE RACE X – VIDIMO SE U SVIBNJU!

Nakon prošlogodišnje stanke zbog epidemiološke situacije, vraćamo se u punom adrenalinskom i avanturističkom izdanju! Krajem svibnja organiziramo našu poznatu avanturističku utrku ”Cetina Adventure Race X” s četiri discipline i zadacima iznenađenja. Avantura ili ništa, odnosno doći do cilja unutar 24 h i pri tom se odlično zabaviti je moto ovogodišnje desete utrke.

Utrka je na rasporedu 28. svibnja 2022., a potrudili smo se začiniti ovu avanturističku poslasticu te su start i ciljna ravnina za sada u tajnosti. Svi koji se prijave će znati lokaciju početka i završetka utrke tek na dan utrke, na sastanku četiri odnosno dva sata prije utrke. Tijekom utrke organizirana je logistička podrška i okrijepe na određenim mjestima. Na kraju dana, čeka nas proglašenje pobjednika i odlična fešta, a za pobjednike osigurali smo bogat nagradni fond.

Utrka je timskog karaktera, pa će se na testu izdržljivosti naći parovi (muški, ženski ili mješoviti) koji zajedničkim snagama trebaju doći do cilja unutar 24 sata. Do cilja je dugih gotovo 120 km ceste, planinarskih i biciklističkih staza te predivnog Perućkog jezera, što znači da će se natjecatelji okušati u trekkingu, bicikliranju, kajakiranju te prolasku kroz kanjon. Prepreke, izazovi, vremenski limit, zadaci, elementi iznenađenja te vremenski i terenski uvjeti su dio avanturističkog paketa.

Prijave su u tijeku i traju do 1. travnja 2022. , a cijena startnine je 500 HRK po timu. Za prijave nakon tog datuma, startnina je 600 HRK.  Sve prijave se zaključuju 1. svibnja 2022. Više informacija o utrci te način prijave pronađite na linku ovdje.

Osiguraj si dobru zabavu prije početka ljeta, pronađi svoj tim i sudjelujte u avanturi godine.  

Facebook

Istraži još:

NOVOSTI

SINJAL 24 – UTRKA NA VRH HRVATSKE

Nakon pauze, zadovoljstvo nam i čast najaviti preuzimanje palice i organizaciju Utrke na vrh Hrvatske – Sinjal ’24!
U travnju, Dinara će biti domaćin brojnim zaljubljenicima u trail trčanje, avanturu i izazov, a na nama organizatorima je da njen doživljaj učinimo još autentičnijim i za pamćenje.

Read More »
NOVOSTI

SINJ TRAIL 2024 – DETALJI UTRKE

Sedmi po redu Sinj Trail će se održati 14. rujna 2024. i pozivamo vas na pravu trail poslasticu!
Oborite rekorde, osvojite segmente ili samo rekreativno prošetajte! Ove godine imamo sve!

Read More »