KLUB AVANTURISTIČKIH SPORTOVA

CETINA ADVENTURE RACE XI – DETALJI UTRKE

Jedanaesta po redu avanturistička utrka „Cetina Adventure Race“ održati će se 03. lipnja 2023. i omogućiti će svim istinskim avanturistima doživljaj iznimne ljepote
Cetinskog kraja, uz najvažniji test: granice svoje fizičke i mentalne
izdržljivosti.

03. lipnja 2023.

SINJ

IMAŠ VREMENA ZA PRIPREMU JOŠ:

  • Ove godine, utrka će početi s lokacije koja će biti otkrivena sudionicima četiri sata prije starta.
  • Briefing timova će biti na početnoj točki utrke dva sata prije starta. Također, izgled staze, raspored točaka i cilj će biti objavljeni dva sata prije utrke na briefingu prije starta.
  • Utrka je timskog karaktera. Svaki tim ima 2 sudionika, a sudjelovati mogu muški, ženski ili mješoviti tim.
  • Maksimalan broj timova: 30 timova koji se prvi prijave. Svaki sljedeći tim ostaje u rezervi u slučaju odustajanja ranije prijavljenih timova.

DISCIPLINE:

TRAIL TRČANJE

Trail trčanje je osnovni način gibanja tijekom svake avanturističke utrke. S obzirom na teren, proporučujemo ti da promotriš dobro kartu te se koristiš već poznatim planinarskim i poljskim putovima.

KANJONING

Kanjon predstavlja posebnu prepreku za timove prilikom koje se značajno mogu povećati ili smanjiti vremenski zaostaci među timovima. Računaj na strm i mokar teren sa čestim prijelazima preko jezeraca i stijena.

KAJAKING

Timovi zadužuju kajak i pokušavaju prijeći vodenu površinu koja može biti rijeka ili jezero. Za pripremu svakako nemoj zaboraviti kajak jer uvježbani tim može brzo i lako prijeći vodene prepreke.

BRDSKI BICIKLIZAM

Timovi zadužuju kajak i pokušavaju prijeći vodenu površinu koja može biti rijeka ili jezero. Za pripremu svakako nemoj zaboraviti kajak jer uvježbani tim može brzo i lako prijeći vodene prepreke.

OBAVEZNA OPREMA TIMA:

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijava na utrku: prijave se vrše na stotinka.hr, a traju do 14.05.2023. do 23:59 sati, nakon tog roka više nema mogućnosti prijave. Prijave će se vršiti preko stranice stotinka.hr od 15.01.2023.

POGLEDAJ KAKO JE TO IZGLEDALO PRETHODNIH GODINA

Facebook

Istraži još:

NOVOSTI

BACKYARD ULTRA – POSVE SUTINA

Klub Cetina Adventure vam je pripremio pravu poslasticu! Backyard Ultra Trail Posve Sutina – utrka u kojoj pobjeđuješ sebe! Pronađite osvježenje od srpanjskih vrućina u

Read More »