Put Župića 39
Sinj 21230

cetinaadventure@gmail.com

Javi nam se!

Nastup Cetina Adventure na prvom „Blidinje polumaratonu“

Cetina Adventure klub je prošlu subotu na prvom Blidinje polumaratonu koji se održao u susjednoj nam BiH imao i jednog svog predstavnika, boje kluba predstavljao je Vinko Kodžoman.

Za razliku od tipičnih polumaratona, Blidinje polumaraton je bio po mnogočemu poseban, pogotovo zbog toga što je duljinski iznosio 27 kilometara u odnosu na uobičajenih 21 kilometar te je sami teren za trčanje bio dobrim dijelom protkan makadamskim putevima.

Na polumaratonu je uz Vinka nastupilo oko 50 – ak natjecatelja koje je tijekom utrke pratio jak vjetar i oblačno vrijeme. Osim samog trčanja, natjecatelji su mogli uživati i u ljepotama koje pruža Park prirode Blidinje.

Prvo mjesto u muškoj kategoriji osvojio je kenijac Stenly Kipuro dok je Vinko Kodžoman svoj prvi Blidinje polumaraton završio u vremenu od 2 sata i 27 minuta.

 

Facebook

Istraži još:

NOVOSTI

SINJAL 24 – UTRKA NA VRH HRVATSKE

Nakon pauze, zadovoljstvo nam i čast najaviti preuzimanje palice i organizaciju Utrke na vrh Hrvatske – Sinjal ’24!
U travnju, Dinara će biti domaćin brojnim zaljubljenicima u trail trčanje, avanturu i izazov, a na nama organizatorima je da njen doživljaj učinimo još autentičnijim i za pamćenje.

Read More »
NOVOSTI

SINJ TRAIL 2024 – DETALJI UTRKE

Sedmi po redu Sinj Trail će se održati 14. rujna 2024. i pozivamo vas na pravu trail poslasticu!
Oborite rekorde, osvojite segmente ili samo rekreativno prošetajte! Ove godine imamo sve!

Read More »
NOVOSTI

ZAVRŠEN SALOMON SINJ TRAIL 2023

Vikend u znaku Salomon Sinj traila završio je uspješno. Svi koji su se okušali u jednoj od kategorija i uživali u dočeku na Gradskom bazenu, kažu da je posve, baš kao što je ovogodišnji slogan utrke glasio. Pogledajte kako je prošlo!

Read More »