KLUB AVANTURISTIČKIH SPORTOVA

Održana utrka Cetina Adventure race

U subotu je u Sinju i obližnjim mjestima održana deveta po redu pustolovna utrka ‘Cetina Adventure Race’ i utrka ‘Gradski izazov’.

Na startu utrke pojavila su se ukupno četrnaest timova. Zbog jako vrućeg vremena utrku su u zadanom vremenu završila samo četiri tima.

Stazu dugu ukupno 100km najbrže je prošao tim Orlove Stine koji čine Nenad Keč i Dane Krstulović Opara s vremenom 10:53:36 . Drugi tim koji je prošao kroz cilj su Favoriti koji čine Vedran Ugrin i Jakov Dabov s vremenom 11:56:26. Treći tim u cilju je tim Strka čine Ante Ercegović i Marko Herman. Valja napomenuti da je timu Strka u početnim kilometrima pukla guma na jednom od bicikala te je samim tim ovaj rezultat još vrjedniji.

Četvrti ukupno u cilj je ušao tim JJ koji čine domaćini Ivica Jadrijević-Šile i Ante Jurić – Njanje, ovo je ujedno zadnji tim koji je na cilj došao unutar vremenskog limita.

Treba istaknuti i sve veći broj pripadnica ljepšeg spola kao i timove iz Slovenije i BIH.

Najboljima su uručene medalje, novčane nagrade i pokloni sponzora.

U poslijepodne istog dana startala je utrka Gradski izazov koja je okupila mnoštvo natjecatelja.

Utrka je podjeljena u više kategorija: djevojčice i dječaci do 8 godina, djevojčice i dječaci do 16 godina te kategorije muškaraca i žena.

Ova jedinstvena utrka koncipirana je kao trčanje i rješavanje izazova koji se nalaze razmješteni po širem centru grada. Natjecatelji do točki dolaze koristeći samo kartu.

Žene:

 1. Mirela Grčić
 2. Ana Romac
 3. Andrea Romac

Muškarci:

 1. Marko Vukušić
 2. Kristijan Žigo
 3. Ivan Grčić

Djeca do 8 godina

 1. Ante Žigo
 2. Emil Jones
 3. Tiho Maras
 1. Diana Jones
 2. Zara Štefok
 3. Lola Maleš

Djeca od 8 do 16

 1. Stipe Jadrijević
 2. Pavle Gugić
 3. Ivo Miladinov
 1. Ružica Filipović Grčić
 2. Anika Marijanović
 3. Maša Kovačević
Facebook

Istraži još:

NOVOSTI

BACKYARD ULTRA – POSVE SUTINA

Klub Cetina Adventure vam je pripremio pravu poslasticu! Backyard Ultra Trail Posve Sutina – utrka u kojoj pobjeđuješ sebe! Pronađite osvježenje od srpanjskih vrućina u

Read More »