Uvjek dostupni +385 922219514  

    cetinaadventure@gmail.com

Otvorene prijave za drugi po redu Sinj Trail

Za početak tjedna ide jedna lijepa vijest za sve ljubitelje prirode, trkače, rekreativce, stare i mlade, hodače i sve ostale koji jednostavno vole uživati u prirodi.

Službeno su otvorene prijave za drugi po redu Sinj Trail, utrku koja je prošle godine okupila preko 250 trkača iz nekoliko europskih zemalja.

I ove godine utrka u ponudi ima tri dužinske kategorije i to kategoriju Bara koja duljinski iznosi 11 kilometara, kategoriju Čoja koja dužinski iznosi 22 kilometra i za one najodvažnije kategoriju Alka koja dužinski iznosi čak 33 kilometra.

Kao i prošle godine, utrka Sinj Trail je dio sve popularnije Dalmatinske Trail Lige koja se sastoji od 10 kola te će se utrka u Sinju održati kao 6. kolo lige.

Za sve sudionike utrke organizatori, Klub Cetina Adventure iz Sinja će i ove godine pripremiti bogate startne i nagredne pakete. Da bi osigurali puni startni paket potrebno je se prijaviti i uplatiti startninu do 1.5.2019., prijave će naravno biti moguće i nakon ovog datuma kao i na sam dan utrke, ali organizator ne garantira puni startni paket.

Online prijave se mogu napraviti na stranici www.stotinka.hr ili preko linka https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/860.

Cijena startnine za kategorije Alka i Čoja je 100 kuna dok je za kategoriju Bara cijena startnine 70 kuna s tim da djeca do 14 godina imaju 50% popusta. Također, u kategoriji Bara, treći član iste obitelji ima besplatnu startninu.

About the Author

By vinkok / Administrator, bbp_keymaster on Feb 18, 2019