Put Župića 39
Sinj 21230

cetinaadventure@gmail.com

Javi nam se!

Uspješno održano prvo izdanje utrke Sinj Trail

Članovi Kluba avanturističkih sportova Cetina Adventure su gradu Sinju i okolici priredili nesvakidašnji događaj. Relativno mirno jutro protekle subote u devet sati i trideset minuta narušio je gromoglasan zvuk kubura Gromova Zagorja koji je označio start najveće kategorije utrke Sinj Trail koja je dužinski iznosila 35 kilometara.

Ubrzo nakon toga u točno deset sati taj isti zvuk označio je start srednje kategorije Čoje koja je dužinski iznosila 22 kilometra dok je u deset i trideset startala najmanja kategorija Bara duljine 11 kilometara.

Na utrci je nastupilo preko 240 trkača svih uzrasta iz svih krajeva Hrvatske i iz susjedne nam BiH čime je ovaj događaj bio maksimalno upotpunjen.

Start utrke je bio sa dna Pijace, a sama utrka se protezala preko Staroga Grada, Pavića Nebesa, mjesta Radošić i Lučane, planina Visoke i Visošnice te kanjona Sutine i Bukovca.

Cilj utrke je bio na gradskom bazenu Sinj na kojemu je bio prigodni ručak, zabavni program i na samom kraju dodjela medalja pobjednicima.

 

Facebook

Istraži još:

NOVOSTI

SINJAL 24 – UTRKA NA VRH HRVATSKE

Nakon pauze, zadovoljstvo nam i čast najaviti preuzimanje palice i organizaciju Utrke na vrh Hrvatske – Sinjal ’24!
U travnju, Dinara će biti domaćin brojnim zaljubljenicima u trail trčanje, avanturu i izazov, a na nama organizatorima je da njen doživljaj učinimo još autentičnijim i za pamćenje.

Read More »
NOVOSTI

SINJ TRAIL 2024 – DETALJI UTRKE

Sedmi po redu Sinj Trail će se održati 14. rujna 2024. i pozivamo vas na pravu trail poslasticu!
Oborite rekorde, osvojite segmente ili samo rekreativno prošetajte! Ove godine imamo sve!

Read More »