Put Župića 39
Sinj 21230

cetinaadventure@gmail.com

Javi nam se!

ZA DVA TJEDNA STIŽE – SINJ TRAIL

U neobičnoj i nepredvidljivoj situaciji koja je snašla cijeli svijet zbog panedmije, neobična je i bila i trkačka sezona za ljubitelje sporta i avanturizma. Red otkazanih ili odgođenih utrka zasigurno je trkačima poremetila planove. U odmaku ljeta, kako bi ispravili ‘trkačku nepravdu’, ispuhali stres i potaknuli društvenu zajednicu na svijest o prirodnom bogatstvu, ljepotama sinjskog kraja, ali i zdravog načina života, Klub avanturističkih sportova Cetina Adventure se ne predaje – pozivaju vas na 3. izdanje utrke  Sinj Trail.

U sklopu Dalmatinske Trail Lige, entuzijastična domaća ekipa rekreativaca organizira utrku ”za svakog po nešto”, bilo da volite hodati ili trčati. Svi ljubitelji prirode, trkači, rekreativci, stari i mladi, hodači i svi ostali zainteresirani pozivaju se na ovogodišnje izdanje sinjske utrke.

– Veselimo se okupiti ljubitelje sporta željne avantura, trčanja i dobre zabave. Nakon svega što se u ovoj godini dogodilo, posebno nas veseli pozvati naše domaće ljude da se priključe utrci i da pokažemo da je naš duh neslomljiv i da znamo guštati u malim stvarima. Čak i u ovim okolnostima, ekipa volontera je dala sve od sebe da sve prođe dobro i u skladu s epidemiološkim preporukama. Na ostalima je samo trčati. To nam i je nekakav moto ove godine; samo trčati i dobro se zabaviti. Dođite! – poručio je predsjednik Kluba, Vedran Ugrin.

Trkači i hodači će se moći okušati u jednoj od tri trkačke kategorije nadahnute Barom (11 km), Čojom (22 km) i Alkom (33 km). Za sve sudionike pripremljeni su bogati startni i nagradni paketi.

Prijave su u tijeku i traju do 24. rujna u ponoć, a prijaviti se možete preko web stranice https://www.stotinka.hr/hrv?q=sinj+trail, a ako se prijavite do 18. rujna osigurat ćete puni startni paket koji uključuje i majicu. Također, prijave će biti moguće i na sam dan utrke, ali u tom slučaju neće biti osigurana majica u startnom paketu.

Za sve dodatne informacije ili eventualne upite, pratite Facebook stranicu Cetina Adventure ili sam događaj. Cetina Adventure vas zove, pridružite se utrci i uživajte u ljepotama sinjskog kraja!

Facebook

Istraži još:

NOVOSTI

SINJAL 24 – UTRKA NA VRH HRVATSKE

Nakon pauze, zadovoljstvo nam i čast najaviti preuzimanje palice i organizaciju Utrke na vrh Hrvatske – Sinjal ’24!
U travnju, Dinara će biti domaćin brojnim zaljubljenicima u trail trčanje, avanturu i izazov, a na nama organizatorima je da njen doživljaj učinimo još autentičnijim i za pamćenje.

Read More »
NOVOSTI

SINJ TRAIL 2024 – DETALJI UTRKE

Sedmi po redu Sinj Trail će se održati 14. rujna 2024. i pozivamo vas na pravu trail poslasticu!
Oborite rekorde, osvojite segmente ili samo rekreativno prošetajte! Ove godine imamo sve!

Read More »