Put Župića 39
Sinj 21230

cetinaadventure@gmail.com

Javi nam se!

Završena je Divlja liga Sinj 2018

Vikend iza nas je je ponudio jako mnogo zanimljivosti, a jedna od njih je održavanje posljednjeg kola „Trkačke divlje lige Sinj“ koje se dogodilo u subotu 29.12.2018.g.

Prjekt Divlje lige Sinj je pokrenut kao pilot projekt i platforma za razvoj amaterskog trčanja / trail trčanja u gradu Sinju i okolici, a jedan od glavnih motiva za cilj ima povećati broj aktivnih trkača i animirati mlađe uzraste na bavljenje ovim iznimno zanimljivim i za zdravlje korisnim sportom.

Jedan od ciljeva ovog projekta i upoznavanje svih sudionika lige sa ljepotama sinjskog kraja tako da su u četiri kola posjetili četiri lokacije u okolici Sinja, a neke od njih su dosad bile skrivene od većine rekreativnih trkača.

Kroz četiri kola sveukupno je prijavljeno preko 80 trkača i trkačica s prosjekom oko 30 trkača po utrci, a prijavljen je i popriličan broj djece čime su ispunjena očekivanja organizatora.

U projekt su bili uključeni većim djelom članovi kluba „Cetina Adventure“, ali ovom prilikom treba spomenuti i sve fotografe i snimatelje koji su zaslužni za prekrasne kadrove s utrka, zahvale idu i restoranu „Kod Luke“ koji je ugostio sve sudionike četvrtog kola lige.

Nakon završena četiri kola dodjelili smo medalje najboljima po kategorijama:

Kategorija Muškarci:
1) Vedran Ugrin
2) Nikola Bašić
3) Dino Bošković

Kategorija Žene:
1) Maja Sušić
2) Petra Perić
3) Elena Perković Paloš

Kategorija Dječaci (dva natjecatelja dijele prvo mjesto):
1) Stipe Jadrijević i Vatroslav Mastelić
3) Roko Jadrijević

Kategorija Djevojčice:
1) Lana Keč

Projekt „Trkačka divlja liga Sinj 2018“ je uvod u isti ovaj projekt koji će se održati i u 2019. godini s tim što će sadržavati puno više utrka i što će se odvijati u periodu od dva mjeseca.

Ovu priliku bi iskoristili i za najavu sljedeće utrke u organizaciji Kluba Cetina Adventure, a to je „Svilaja Trail“ koja će se održati 02.02.2019.

Sve informacije o utrkama koje organizira Klub Cetina Adventure mogu se pronaći na facebook stranicama „Trkačka divlja liga – Sinj“, „Sinj Tral“ i „Cetina Adventure“ te na web stranici www.cetinaadventure.hr.

 

Facebook

Istraži još:

NOVOSTI

SINJAL 24 – UTRKA NA VRH HRVATSKE

Nakon pauze, zadovoljstvo nam i čast najaviti preuzimanje palice i organizaciju Utrke na vrh Hrvatske – Sinjal ’24!
U travnju, Dinara će biti domaćin brojnim zaljubljenicima u trail trčanje, avanturu i izazov, a na nama organizatorima je da njen doživljaj učinimo još autentičnijim i za pamćenje.

Read More »
NOVOSTI

SINJ TRAIL 2024 – DETALJI UTRKE

Sedmi po redu Sinj Trail će se održati 14. rujna 2024. i pozivamo vas na pravu trail poslasticu!
Oborite rekorde, osvojite segmente ili samo rekreativno prošetajte! Ove godine imamo sve!

Read More »